lomamökki

Toivotamme juuri sinut tervetulleeksi lomailemaan lomamökeillämme. Jokainen lomamökki on erilainen ja uskomme, että löydät niistä juuri sellaisen mitä kaipaat. Valitse neljästä vaihtoehdosta mieleisesi ja tule viettämään rauhallinen loma luonnon läheisyydessä. Sijaitsemme keskellä Suomea, Multialla

majoituspalvelu

lomamökki keski-suomi

Harrastukset

Haluaisitko rentoutua kalastamalla tai retkeillen?

Laajat pihapiirit, sekä ympäristö mahdollistavat monien eri aktiviteettien harrastamisen Nevalan lomamökeillä. Jokainen mökki on suurin piirtein samanlainen ympäristöltään, joten jokaisella mökillä pystyy harrastamaan samoja aktiviteettejä.

Uiminen - Jokaisella mökillä on oma uimaranta ja laituri. Uimarannassa on hiekkapohja ja melko loivasti syventyvä ranta. Tämä mahdollistaa sen, että ranta on lapsiystävällinen myös lapsiperheille. Laiturilla voit myös nauttia auringosta samalla kun muut uivat.

Pallopelit - Laajat pihapiirit mahdollistavat monien eri pallopelien pelaamisen mökkien ympäristöissä. Tilaa on vaikka potkia jalkapalloa ilman, että tarvitsee pelätä ikkunoiden tai muiden paikkojen hajoamista.

Kalastus - Mökkien ympäristössä voit kalastaa joko Onkilammessa, minkä ympärillä mökit sijaitsevat tai läheisessä Palsankosken koskikalastus kohteessa, joka sijaitsee noin kilometrin päässä Nevalan lomamökeistä. Onkilampeen on jo useampana vuonna istutettu jalokaloja, joita mökkiläiset voi kalastaa hyvän periaatteen mukaisesti. Itse asiassa istutuksesta on tullut perinne Nevalan lomamökeissä. Palsankosken koskikalastus kohde on melko tunnettu perhokalastajien keskuudessa.
Lisätietoa Palsankoskesta löydät osoitteesta: http://www.palsankoski.fi/

Metsästys - Nykyään metsästys on osittain kasvussa oleva harrastus miesten, että naisten keskuudessa.. Mökkien läheisyydessä on useita Metsähallituksen metsästys maita, joihin luvan ostamalla voi mennä metsälle. Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.eraluvat.fi
Lähimmät metsähallituksen maat: 6617 KUKKO-MULTIA sekä 6620 ÄHTÄRI.

Retkeily - Luontoon voi tehdä vaikka millaisia retkiä. Nevalan lomamökkien läheisyydestä löytyy luontopolkuja, joiden varrella voit ihailla Suomen kaunista luontoa, sekä koskimaisemaa. Polkujen varrelta löytyy myös nuotiopaikka, jonka ääressä on mukava paistaa vaikka makkaraa ja samalla kertoa tarinoita luonnosta.