lomamökki

Toivotamme juuri sinut tervetulleeksi lomailemaan lomamökeillämme. Jokainen lomamökki on erilainen ja uskomme, että löydät niistä juuri sellaisen mitä kaipaat. Valitse neljästä vaihtoehdosta mieleisesi ja tule viettämään rauhallinen loma luonnon läheisyydessä. Sijaitsemme keskellä Suomea, Multialla

majoituspalvelu

lomamökki keski-suomi

Mökit

Nevalan lomamökit on rauhallinen ja lähellä luontoa oleva lomapaikka, joka sopii erityisesti lapsiperheille sekä liikuntarajoitteisille. Loivasti syventyvät uimarannat ovat turvallisia erityisesti ajatellen lapsiperheitä.

Jokaisesta mökistä löytyy kaikki oleellisemmat välineet, mitä tarvitaan mökkeillessä. Niistä tärkeimpinä voidaan mainita seuraavat:

Sähköt, juokseva vesi (lähdevesi), hiekkaranta, laituri, vene, grillikatos, pihakeinu ruokailu- ja siivousvälineet, varaava takka, jääkaappi, pakastin, liesi, TV, DVD-soitin, radio, pyykinpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, peitot, tyynyt, polttopuita ja sauna (huom. vuokraan ei sisälly liinavaatteita!).

Mökit sijaitsevat kauniin luonnon ja kalaisan Onkilammen rannalla Multialla, Keski-Suomessa.

Toivola mökin pihapiirissä on myös savusauna.
Savusaunan lämmityksestä veloitetaan 60e/kerta ellei erikseen muuten sovita.

Noin 500 metrin päässä mökeistä sijaitsee erillinen leikkikenttä ja kotarakennus, joka on kaikkien mökkeilijöiden yhteisessä käytössä.

Huom. Mökeillämme henkilömäärä on rajoitettu makuupaikkojen mukaan!!!

Peruutusehdot: Jos peruutus tulee 7-14 vuorokautta ennen varausajankohtaa, veloitamme 50% vuokrasummasta. Jos peruutus tulee 1-6 vuorokautta ennen varausajankohtaa, veloitamme asiakkaalta täyden vuokran!

Vuokralainen on vastuussa siivouksesta vuokra-aikana ja lähdön yhteydessä. Mikäli siivousta ei ole asianmukaisesti tehty ja mökki joudutaan siivoamaan ennen seuraavaa vuokralaista, voidaan siivouksen laiminlyöjältä periä käypä korvaus.